Thomas Devens

“Typisch aan mij is dat ik de regie over een zaak weet te houden. Dan is er altijd weer die drive; ik wil het hoogst haalbare. Daarbij komt lef kijken om telkens weer een stapje verder te gaan, maar ook eerlijkheid en diplomatie.”

Thomas volgde zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Maastricht. Hij behaalde cum laude zijn bachelor in 2010 en zijn master Privaatrecht in 2011. Vanaf 2009 werkte hij 9 jaar voor Leliveld Advocaten. Hij sloot in 2015 aan de Grotius Academie te Nijmegen cum laude de postacademische specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren af. In het bijzonder bij contractonderhandelingen, bedrijfsovernames, geschillen binnen ondernemingen (binnen maatschappen, bv’s of vof’s), agenturen en het bankrecht is Thomas een vakbekwame, waardevolle sparringpartner.

Thomas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de rechtsgebieden ondernemingsrecht en verbintenissenrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder van deze rechtsgebieden.

Maak kennis met onze andere specialisten

Bel ons nu