Roos van den Berkmortel

“Ik doe er alles aan om een zaak tot een goed einde te brengen. Dat doe ik met een breed perspectief en met oog voor beide partijen. De juridische mogelijkheden weeg ik zorgvuldig tegen elkaar af en ik ben steeds transparant over de kosten en kansen. Zo hoop ik samen met de cliënt tot de meest optimale oplossing te komen.”

Roos studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2015 behaalde zij haar bachelor. Zij vervolgde haar rechtenstudie met de master Burgerlijk Recht en liep stage bij diverse advocatenkantoren. Na het behalen van haar master in 2017, werkte Roos een aantal jaren als jurist bij een advocatenkantoor. In 2019 werd zij beëdigd als advocaat. Sinds 2021 maakt Roos deel uit van het team van jouw advocaten. Bij jouw advocaten houdt zij zich met name bezig met het ondernemingsrecht, privacyrecht en algemene verbintenissen- en contractenrecht.

Roos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de rechtsgebieden verbintenissenrecht en ondernemingsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Maak kennis met onze andere specialisten

Bel ons nu