Zo werken wij

Een advocaat die het anders doet, kan dat?

Onze werkwijze is gekoppeld aan onze kernwaarden. Die zijn voor ons leidend. Maar geven ook duidelijkheid aan jou, onze client. 

Dicht.Bij.
Wij staan dicht bij jou.

Jij staat voorop. Dus maken we graag eerst kennis met jou als persoon. We willen jouw verhaal horen. Bij ons is een intake een kennismaking. En kennismaken kost bij ons niets. In begrijpelijk Nederlands, van mens-tot-mens komen we tot de kern van de zaak en stellen we gezamenlijke doelen die we gezamenlijk nastreven. 

Eigen.Wijs.
Wij kénnen de regels en lezen tússen de regels.

Wij lopen al wat jaartjes mee als advocaat. Dus wij weten waar we het over hebben. Zo dragen wij onze toga met trots, maar wij voelen ons nét zo lekker in onze jeans met sneakers. We respecteren het rechtssysteem maar lezen ook tússen de regels. Daar ligt vaak de oplossing. 

Gewoon.Zuiver
Wij werken naar een oplossing toe die realistisch is en die werkt. 

Liefst niet naar de rechtbank, want dat is geen garantie voor succes. Bij ons weet je van tevoren waar je aan toe bent. Qua kosten, maar ook qua kansen. We zetten samen de stip aan de horizon. Dat is waar deskundigheid en vaardigheid samenkomen. We hebben geen verborgen agenda’s en zijn altijd recht voor z’n raap. 

Dit zijn wij

Dat kan zeker!

Je kunt laagdrempelig contact met ons opnemen voor een eerste vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek:

  • Maken wij kennis met elkaar
  • Bespreken we jouw zaak
  • Geven wij een advies op maat
  • Verneem je de slagingskansen
  • Bepalen wij de strategie
  • Schatten wij de kosten in

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat de kosten van juridisch advies of een procedure vooraf duidelijk zijn. Hoe een dergelijk kostenplaatje eruit ziet, is afhankelijk van een aantal factoren. Afhankelijk van jouw situatie, werken wij op basis van een regulier uurtarief of een rechtsbijstandverzekering.

Regulier uurtarief

Het grootste deel van onze juridische diensten worden verleend op basis van ons uurtarief. Dit uurtarief varieert al naargelang de aard van de zaak en de financiële draagkracht van de cliënt. Welk tarief op jouw zaak van toepassing is, hangt dus van meerdere factoren af. Hierbij spelen de aard van de zaak, de complexiteit en eventuele tijdsdruk een rol. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Ik heb een vraag

Rechtsbijstandverzekering

In sommige gevallen vergoedt jouw rechtsbijstandverzekering je advocaatkosten. Of dit het geval is, hangt af van welke soort zaak het betreft en of er sprake is van een gerechtelijke procedure of juridisch advies. Van belang is om te weten dat je bij een procedure altijd recht hebt op een vrije advocaatkeuze. Je bent dus niet verplicht je zaak door de verzekering te laten behandelen. 

Ik heb een vraag

Zij gingen u voor

This firm has an efficient approach while keeping costs very low. Very knowledgeable. They are experienced guides in the legal jungle. I strongly recommend them!

Antonella Anastasi

Kundig advies, heldere communicatie, korte lijntjes en een goed resultaat behaald. Aanrader!

Yvo Maes

Ik ben zeer tevreden over jouw advocaten onze firma geholpen heeft. Ze nemen de tijd voor je en op het moment dat er snel geschakeld moest worden stonden ze paraat met een juist advies. Ik zou jouw advocaten iedereen aanbevelen...

Thierry Gilissen

Ik ben uitstekend geadviseerd door de juristen van jouw advocaten. Met name de openheid, toegankelijkheid, aandacht, efficiency en expertise heb ik zeer op prijs gesteld, waardoor ik uiterst content ben over de uitkomst van mijn zaak.

Dit advocatenkantoor is een absolute aanrader!

Xavier Deleye

We zijn zeer vakkundig, professioneel en op een persoonlijke manier geholpen. Bedankt.

Jos Metzler
Bel ons nu