Nieuws

 

De nieuwste ontwikkelingen

jouw advocaten deelt haar vakkennis regelmatig in lezingen, colleges en (wetenschappelijke) publicaties, waaronder op deze nieuwspagina. Ons kantoor is gespecialiseerd in uiteenlopende kwesties op het gebied van het civiel recht. Meer in het bijzonder betreft dit de volgende rechtsgebieden: contractenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht, verzekeringsrecht en agentuurrecht. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties en actualiteiten (zoals het coronavirus) worden dan ook nauwgezet gevolgd. Onze bevindingen delen wij hieronder. Zo weten wij (en jij) zeker dat onze kennis up to date is. 

Meer weten?

Op deze pagina lees je het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op jouw vraag. Dat begrijpen we! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg jouw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Jouw advocaten is naamsponsor BusinessRace

Jouw advocaten is naamsponsor van de 'Jouw Advocaten' BusinessRace. JOUW advocaten is maatschappelijk betrokken en al sinds de oprichting van het kantoor verbonden met de Duckrace.

Lees meer

Risico’s uitsluiten met de Legal Check

Ondernemers houden zich er liever niet mee bezig: arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden en vaststellingsovereenkomsten. Niet zelden sluipen er dus in de loop van de tijd foutjes in. En dat kan je als ondernemer duur komen te staan. Jouw advocaten voegt daarom de Legal Check toe aan het repertoire. 

Lees meer

Welkom op onze nieuwe site. Welkom bij jouw advocaten.

Jo! Mogen we even jouw aandacht?  Want vanaf vandaag gaan we bij UW advocaten verder als… JOUW advocaten.

Lees meer

Maak kennis met… Roos van den Berkmortel

Per 1 december 2021 maakt advocaat Roos van den Berkmortel deel uit van ons team. Roos is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, privacyrecht en contractenrecht. Zij zal met name onze cliënten in de regio Eindhoven bijstaan. Meer weten over Roos? Aan de hand van drie korte vragen stelt zij zich voor.

Lees meer

De Hoge Raad spreekt: winkeliers en horecaondernemers hebben onder omstandigheden recht op een huurkorting

De afgelopen anderhalf jaar hebben met name horecaondernemers en winkeliers te maken gehad met allerlei beperkende maatregelen. Denk hierbij aan beperkte openingsuren, beperkte hoeveelheid bezoekers en zelfs – zoals ook sinds kort opnieuw – harde (vrijwel volledige) lockdowns.

Lees meer
Bel ons nu