Omgevingsrecht

Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht is altijd in beweging. Wet- en regelgeving verandert regelmatig, net als de werkwijze van de overheid hierin. Jouw advocaten helpt particulieren en bedrijven de weg vinden binnen het omgevingsrecht. Wij adviseren over omgevingsvergunningen voor bouwen en milieu en procederen indien nodig in bezwaarschriftprocedures bij gemeente en provincie of in beroep bij de bestuursrechter.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Advisering over omgevingsvergunningen voor bouwen en milieu
  • Bestemmingsplannen/omgevingsplan
  • Nadeelcompensatie zoals planschade
  • Het indienen van inspraak en zienswijzen
  • Procederen in bezwaar en beroep
Onze werkwijze

Bij jouw advocaten kun je terecht voor:

  • (Proactief) juridisch advies
  • Bijstand bij juridische procedures
  • Het opstellen en beoordelen van overeenkomsten

Zij gingen u voor

This firm has an efficient approach while keeping costs very low. Very knowledgeable. They are experienced guides in the legal jungle. I strongly recommend them!

Antonella Anastasi

Kundig advies, heldere communicatie, korte lijntjes en een goed resultaat behaald. Aanrader!

Yvo Maes

Ik ben zeer tevreden over jouw advocaten onze firma geholpen heeft. Ze nemen de tijd voor je en op het moment dat er snel geschakeld moest worden stonden ze paraat met een juist advies. Ik zou jouw advocaten iedereen aanbevelen...

Thierry Gilissen

Ik ben uitstekend geadviseerd door de juristen van jouw advocaten. Met name de openheid, toegankelijkheid, aandacht, efficiency en expertise heb ik zeer op prijs gesteld, waardoor ik uiterst content ben over de uitkomst van mijn zaak.

Dit advocatenkantoor is een absolute aanrader!

Xavier Deleye

We zijn zeer vakkundig, professioneel en op een persoonlijke manier geholpen. Bedankt.

Jos Metzler

Je weet waar je aan begint

Logisch, bij een vraag of een juridisch conflict wil je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Dat realiseren wij ons heel goed! Tijdens ons eerste gesprek geven wij je daarom al meteen een duidelijk eerste advies en een inschatting van de kosten. Wel zo transparant.

Bel ons nu