Jessica Snackers-Lutgens

"Ik ben gedreven en een doorzetter. Verder help ik graag en kan ik een "Pietje precies" zijn. Wat ik doe, doe ik met meer dan 100% inzet en overtuiging, maar ik blijf wel altijd reëel, met de belangen van de cliënt voorop." 

Jessica studeerde European Law aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2018 behaalde zij haar Bachelor. Zij heeft daarna de master Handels- en Ondernemingsrecht gevolgd aan de Universiteit van Maastricht en heeft bij diverse advocatenkantoren én in het bedrijfsleven aan de praktijk geproefd. 

In 2020 is zij beëdigd tot advocaat en sinds 2023 maakt zij deel uit van jouw advocaten. Zij volgt de specialisatieopleiding "Nationaal en Internationaal contracteren" aan de Grotius academie en heeft affiniteit met Duitsland en kan Duitstalige cliënten dan ook in woord en geschrift goed bijstaan. Bij jouw advocaten houdt zij zich met name bezig met het contractenrecht en het ondernemingsrecht, al dan niet grensoverschrijdend. 

Jessica heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied verbintenissen geregistreerd. Op grond van die registratie is zij verplicht om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Maak kennis met onze andere specialisten

Bel ons nu