Laurens Thissen

Contact informatie

Laurens Thissen

“Een goede analyse in nauw overleg met de cliënt van de kwestie is voor mij het uitgangspunt van iedere zaak. Of het nu gaat om complexe contracten, een slepend geschil of om een eenvoudig advies. Door dit te vertalen naar een aanpak die juridisch, praktisch en altijd doortastend is, help ik mijn cliënten hun doelen te realiseren.”  

Laurens heeft gestudeerd aan de European Law School in Maastricht. In 2007 is hij zijn loopbaan als advocaat gestart in een praktijkgroep van één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren, gespecialiseerd in IT-, Privacy- en Intellectueel eigendomsrecht. Daarnaast heeft hij sinds 2011 bij een advocatenkantoor in Maastricht veel ervaring opgedaan in het ondernemingsrecht. In 2019 is hij zijn eigen nichekantoor gestart op het gebied van IT-, Privacy- en Intellectueel eigendomsrecht. Van daaruit werkt hij als zelfstandige samen met jouw advocaten. In 2020 heeft Laurens de specialisatie opleiding Informaticarecht van de Grotius Academie afgerond.

Laurens Thissen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: IT-, Privacy- en Intellectueel eigendomsrecht.

Maak kennis met onze andere specialisten

Bel ons nu