Legal Check

Hey, ondernemer, wil jij ook beter slapen?

Als ondernemer ben je dag en nacht bezig met het runnen van jouw bedrijf. Dan heb je dus geen zin in onnodige risico's en onaangename verrassingen. Daarom is het verstandig jouw organisatie regelmatig juridisch tegen het licht te houden.

Zijn alle documenten nog in orde, moeten de arbeidsovereenkomsten worden geactualiseerd en kloppen de algemene voorwaarden nog? Misschien heb je die zaken zelfs nog helemaal niet geregeld? Of stel je het al een tijdje uit? Dat horen we ook regelmatig als we ondernemers spreken. 

Maar het is wel zonde om er te laat achter te komen dat er iets niet deugt. Of juridisch slimmer geregeld had kunnen worden. Zonde van de tijd, maar ook van het geld. Goede contracten en juridische documenten voorkomen onnodige boetes en procedures met alle risico's en kosten van dien. 

Onze Legal Check is de manier om dat allemaal te voorkomen. Na een persoonlijk gesprek met een advocaat van 1 uur weet je of er werk aan de winkel is of niet. En die zekerheid zorgt voor rust en vertrouwen, zodat je gewoon weer verder kunt met ondernemen.

Na afloop ontvang je uiteraard een advies waarin wij duidelijk aangeven of jij jouw zaken goed op orde hebt en of er zaken verbeterd kunnen worden. Ook krijg je van ons meteen een helder kostenplaatje indien je besluit om met jouw advocaten aan de slag te gaan.

Legal Check inplannen?

Laat dan hier je gegevens achter en we bellen je om een afspraak te plannen. We ontvangen je graag in ons kantoor in Maastricht of Eindhoven. De kosten van de Legal Check (inclusief advies!) bedragen eenmalig 95 euro. 

Wil je ons eerst spreken? Bel ons dan gerust op: 085 - 79 212 79 

de met * gemarkeerde velden zijn verplicht
Bel ons nu