Waar kunnen we u mee helpen?

Soms is het lastig te bepalen of een CAO van toepassing is op de arbeidsovereenkomst met uw werknemer(s). Dit kan echter wel van groot belang zijn voor het bepalen van de toepasselijke arbeidsvoorwaarden. Zo kan er in een arbeidsovereenkomst worden verwezen naar (nadere) regelgeving in de CAO. Soms is een CAO ook van toepassing zonder dat dit expliciet vermeld staat in uw arbeidsovereenkomst, bijvoorbeeld wanneer u als werkgever lid bent van een werkgeversorganisatie die een CAO  heeft afgesloten die algemeen verbindend is verklaard. Dan geldt de CAO ook automatisch voor uw werknemers. Twijfelt u over de toepassing van de CAO? uw advocaten kan u hierbij helpen.

Zij gingen u voor

This firm has an efficient approach while keeping costs very low. Very knowledgeable. They are experienced guides in the legal jungle. I strongly recommend them!

Antonella Anastasi

Kundig advies, heldere communicatie, korte lijntjes en een goed resultaat behaald. Aanrader!

Yvo Maes

Ik ben zeer tevreden over jouw advocaten onze firma geholpen heeft. Ze nemen de tijd voor je en op het moment dat er snel geschakeld moest worden stonden ze paraat met een juist advies. Ik zou jouw advocaten iedereen aanbevelen...

Thierry Gilissen

Ik ben uitstekend geadviseerd door de juristen van jouw advocaten. Met name de openheid, toegankelijkheid, aandacht, efficiency en expertise heb ik zeer op prijs gesteld, waardoor ik uiterst content ben over de uitkomst van mijn zaak.

Dit advocatenkantoor is een absolute aanrader!

Xavier Deleye

We zijn zeer vakkundig, professioneel en op een persoonlijke manier geholpen. Bedankt.

Jos Metzler

Je weet waar je aan begint

Logisch, bij een vraag of een juridisch conflict wil je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Dat realiseren wij ons heel goed! Tijdens ons eerste gesprek geven wij je daarom al meteen een duidelijk eerste advies en een inschatting van de kosten. Wel zo transparant.

Bel ons nu