Vacature: Advocaat-stagiair(e)

25 mei 2023 | nieuws | door: Luc Delahaye

Ben jij een ambitieuze en gepassioneerde jurist die de wereld van het recht wil veroveren? Heb je een scherp juridisch inzicht en ben je klaar om praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving? Dan is deze vacature als advocaat-stagiair(e) perfect voor jou!

Klinkt goed toch?

Bij jouw advocaten zijn we op zoek naar een getalenteerde jurist / advocaat-stagiair(e) om ons team te versterken. In deze rol krijg je de kans om nauw samen te werken met ervaren advocaten en jezelf te ontwikkelen tot een bekwame en zelfverzekerde professional in de advocatuur.

 Wat bieden wij jou?

Bij ons draait het om meer dan alleen het behalen van resultaten. We vinden het belangrijk om dichtbij onze cliënten te staan en hen op een persoonlijke manier te begeleiden. Als advocaat bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in een informele, maar deskundige werkomgeving. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om op een originele en creatieve manier zaken aan te vliegen. Het salaris is dik in orde, dus daar komen we samen zeker uit.

Dit zijn wij.

Opgericht in 2019 door Luc Delahaye en Thomas Devens. Twee jonge, maar ervaren advocaten. Advocaten die hun strepen verdiend hebben bij grote gerenommeerde kantoren. Ons team bestaat uit een combinatie van advocaten en juristen, zowel in loondienst als zelfstandig, met een ruime ervaring in de advocatuur en daarbuiten. Wij staan zowel ondernemers (+/- 75%) als particulieren (+/- 25%) bij. Sinds 2021 werken we samen met advocatenkantoor HIMMELREITHER in Keulen (Duitsland) om ook grensoverschrijdende vragen daadkrachtig aan te kunnen pakken.

Heb jij ons DNA?

Jij bent net afgestudeerd of al even bezig als jurist / advocaat-stagiair(e). Wat het vak inhoudt, leer je bij ons. Het belangrijkste is dat je bij onze werkwijze en cultuur past.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons DNA deelt. Bij ons draait het om formeel zijn waar het moet, maar informeel waar het kan. We zoeken iemand die ambitieus, leergierig en spontaan is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met het civiele recht (met de nadruk op het ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht of huurrecht). Je bent proactief en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Verder ben je een leuke collega met een gezonde dosis humor en zelfspot en ga je met ons tot het gaatje!

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding in de rechten;
  • Je hebt uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Je bent gedreven, leergierig en bereid om hard te werken om je doelen te bereiken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed samenwerken in een team, maar kunt ook zelfstandig werken wanneer dat nodig is.
  • Je hebt affiniteit met verschillende rechtsgebieden en bent bereid om je kennis op verschillende juridische terreinen uit te breiden.
  • Je bent bereid is te werken op zowel ons kantoor in Maastricht als in Eindhoven, waarbij de nadruk op één van deze twee locaties kan liggen, afhankelijk van jouw woonplaats
  • Enige jaren ervaring is een pré, maar geen must. Ook met beginnende juristen / advocaat-stagiairs komen wij graag in contact.

Verder praten?

Formeel als het moet, informeel waar het kan. Een tikkeltje eigenwijs, maar altijd dichtbij. Dat is ons DNA. Herken jij je daarin en wil je graag verder praten? Stuur je CV en een korte motivatie naar welkom@jouw-advocaten.nl. Tot snel!

Ben jij overtuigd?

Mail dan jouw CV met een korte motivatiebrief naar ons. Dat kan door te mailen naar welkom@jouw-advocaten.nl

Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor. Wij kijken er naar uit!

Ik heb een vraag

Luc Delahaye
Advocaat

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu