Jouw advocaten is naamsponsor BusinessRace

07 juni 2022 | nieuws | door: Thomas Devens

We hebben een nieuwe naamsponsor voor de BusinessRace, berichtte de organisatie van de Duckrace onlangs. Dat klopt, want sinds 1 april heten we natuurlijk jouw advocaten. Maar ons kantoor is al sinds de oprichting onder de naam Uw Advocaten verbonden aan de Duckrace. Thomas was ooit zelfs één van de grondleggers van het jaarlijkse evenement van de Ronde Tafel 174.

Luc en Thomas zijn blij met de ‘vernieuwde’ sponsoring van de Businessrace én hun nieuwe bedrijfsnaam. Thomas: “We zijn er trots op dat we onze nieuwe naam voor het eerst groot mogen uitdragen tijdens de Duckrace. We hebben bewust gekozen voor deze naam omdat JOUW advocaten exact datgene zegt waar we voor willen staan. Anders dan anders, informeel en laagdrempelig. En daar past uw advocaten nét niet bij. Met onze nieuwe bedrijfsnaam jouw advocaten komen we nóg korter bij onze identiteit. En bij die identiteit past een nieuw jasje. Met nieuwe fotografie, een aangepaste website en een aanscherping van onze kernwaarden."

De hernieuwde sponsoring past bij de manier waarop jouw advocaten naar haar omgeving kijkt. Luc: "We geven graag terug aan de maatschappij waarin we werken. Dus we hoefden niet lang na te denken toen de vraag kwam om onze sponsoring van de Duckrace voort te zetten. Laten we hopen dat we samen een groot bedrag ophalen voor het goede doel. En dat het goed weer is natuurlijk! We zien jullie graag op 26 juni in het stadspark in Maastricht!”

Als je als bedrijf een businessduck hebt afgenomen, krijg je van ons een speciale aanbieding: we bieden je als dank onze Legal Check helemaal gratis aan. Na een persoonlijk gesprek met een advocaat van 1 uur weet je of er werk aan de winkel is of niet. Je krijgt daarvoor van ons een schriftelijk advies met zo nodig een helder kostenplaatje. En die zekerheid zorgt voor rust en vertrouwen, zodat je gewoon weer verder kunt met ondernemen. Of met een gerust hart kunt kijken hoe jouw BusinessDuck presteert natuurlijk!

Klik hier voor de website van de Duckrace!

Juridisch advies nodig?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze advocaten staan jou graag te woord.

Afspraak maken

Thomas Devens
Advocaat

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu