Welkom op onze nieuwe site. Welkom bij jouw advocaten.

01 april 2022 | nieuws

Jo! Mogen we even jouw aandacht? 
Want vanaf vandaag gaan we bij UW advocaten verder als… JOUW advocaten.

Een 1 april grap? Nee, zeker niet. Deze twee extra letters maken voor ons juist een wereld van verschil.  Ze stralen exact datgene uit waar we bij JOUW advocaten voor willen staan. Anders dan anders. En daar past UW advocaten nét niet bij. 

Met onze nieuwe bedrijfsnaam JOUW advocaten komen we nóg korter bij onze identiteit. En bij die identiteit past een nieuw jasje. Met nieuwe fotografie, een aangepaste website en een aanscherping van onze kernwaarden. 

Wij zijn JOUW advocaten.
Formeel als ‘t moet, informeel waar het kan. 

Meer weten?

Op deze pagina lees je het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van één van onze specialisaties. Uiteraard is iedere casus uniek en geven algemene artikelen vaak geen specifiek antwoord op jouw vraag. Wij begrijpen dat maar al te goed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en leg jouw vraag aan ons voor. 

maak vrijblijvend een afspraak

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu