10 redenen waarom jij bij jouw advocaten aan de slag wilt gaan

07 juni 2023 | nieuws | door: Luc Delahaye

Hoewel er momenteel veel banen beschikbaar zijn, is het belangrijk je af te vragen of deze banen ook bij het soort kantoren zijn waar jij wilt werken. Zijn dat de kantoren die jou hetzelfde kunnen bieden als wij jou kunnen bieden? Wij denken van niet! Daarom geven we jou 10 redenen waarom wij denken dat jij bij jouw advocaten aan de slag wilt gaan. 

1. Bij ons voel jij je thuis

Bij jouw advocaten ga jij je ongetwijfeld binnen no-time thuis voelen. Wij zijn namelijk één grote familie. Nog be-langrijker is dat wij jou ook de mogelijkheid bieden om deels thuis te werken als jij dat zou willen. Dit geef jou meer flexibiliteit en vrijheid.

Werk je op één van onze kantoren? Dan is het natuurlijk van belang dat jij in een fijne omgeving werkt. Daarom mag je je werkplek zelf inrichten. Zo kom je iedere dag met een glimlach naar kantoor.

2. Geen keurslijf

Bij ons hoef je niet in een mantelpakje of kostuum naar kantoor te komen. Een spijkerbroek met sneakers is bijna altijd voldoende. Alleen wanneer het écht nodig is kleden wij ons wat formeler. Kortom, bij ons kun je lekker jezelf zijn.

3. Advocatuur op hoog niveau

Ondanks dat ons kantoor in omvang nog relatief klein is, vinden wij alleen het beste goed genoeg voor onze cliënten. Wij brengen dan ook de nodige verdieping aan in onze processtukken en wij bieden onze advocaten de gelegenheid om zich te specialiseren door het volgen van specialisatieopleidingen. Zo kun je bij ons ook werken aan je eigen ontwikkeling.

Onze klanten waarderen dat. Niet voor niets hebben wij 5 sterren op Google en veel positieve reviews. Kom jij ons helpen nog meer positieve reviews te krijgen?

4. Geen hoge werkdruk

Bij jouw advocaten gaan we tot het gaatje voor onze cliënten, maar wij vinden het ook belangrijk dat de work-life balance van onze medewerkers goed is. Dit betekent dat wij niet van jou verwachten dat je systematisch overwerkt om je werk af te krijgen. Als het te druk wordt breiden wij, net zoals nu, gewoon verder uit. Wij willen namelijk niet alleen onze cliënten tevreden houden, maar jou ook!

5. Bonus

Bij jouw advocaten vinden we het belangrijk om jou goed te belonen. Als jij je target haalt, die wij bewust zo vaststellen dat die ook haalbaar is, krijg jij van ons gewoon een bonus. Gewoon omdat jij dat verdient. Dit naast jouw salaris.

6. Jij krijgt het vertrouwen

Nadat wij jou goed ingewerkt hebben, krijg jij van ons het vertrouwen om zelfstandig te werken aan zaken. Jij hebt de lead en mag de zaak van A tot Z doen. Heb je een vraag of wil je even sparren? Dat kan natuurlijk. Wij staan altijd voor je klaar!

7. Jij hebt contact met de cliënt

Bij veel kantoren houdt een van de partners het contact met de klant en werk jij op de achtergrond. Dat willen wij niet. Wij vinden persoonlijke contact en korte lijntjes namelijk belangrijk. Jij mag dus zelf de contacten onderhouden met onze en jouw cliënten. Wel zo leuk en afwisselend. Jij hebt de lead. Durf jij het aan?

8. Uitdagende zaken

Ondanks dat ons kantoor in omvang nog relatief klein is, hebben wij inmiddels veel MKB-bedrijven als cliënt en mogen wij leuke en uitdagende zaken doen. Zo zijn wij geregeld betrokken bij bedrijfsovernames, reorganisaties en procedures waarbij er miljoenen euro’s op het spel staan.

9. Teamwork

Naast het feit dat je bij ons zelfstandig aan je eigen zaken werkt, werken we in complexere zaken ook geregeld samen met meerdere advocaten. Samen weet je niet alleen meer, maar het is vaak ook nog eens leuker om samen aan een zaak te werken. Daarnaast kunnen de verschillende invalshoeken vaak tot betere resultaten leiden en dat is waar wij bij jouw advocaten voor gaan.

10. Wij hebben oog voor jou

Iedereen heeft andere behoeftes. De een wil meer vakantiedagen, de ander heeft behoefte aan een hoger salaris, etc. Wij spelen daarom graag in op jouw wensen. Wij stellen de arbeidsvoorwaarden dan ook af op jou wensen. Ook zijn onze werktijden flexibel.

Juridisch advies nodig?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze advocaten staan jou graag te woord.

Afspraak maken

Luc Delahaye
Advocaat

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

13 mei 2019 | nieuws

Ontslag in het geval van disfunctioneren

Als een werknemer disfunctioneert zal een werkgever doorgaans willen komen tot een beëindiging van het dienstverband. Maar kan een werkgever het dienstverband in een dergelijk geval zomaar beëindigen, en welke rechten en verplichtingen heeft een werknemer?

Lees meer
13 maart 2019 | nieuws

Het advies- en instemmingsrecht van de ondernemingsraad

De ondernemingsraad heeft ten aanzien van een aantal onderwerpen een advies- of soms zelfs een instemmingsrecht. Dit betreft belangrijke bevoegdheden waarmee de ondernemingsraad invloed kan uitoefenen op het te nemen besluit en daarmee het beleid binnen de onderneming. Hoe verloopt zo’n procedure op hoofdlijnen?

Lees meer
Bekijk alle artikelen
Bel ons nu