Vacature: advocaat(-stagiair(e))

22 oktober 2023 | nieuws | door: Luc Delahaye

Ben jij een ambitieuze advocaat(-stagiair(e)) die het net even iets anders wil doen? Heb je een scherp juridisch inzicht en wil jij je verder ontwikkelen bij een kantoor dat net een stapje verder gaat? Dan is onze vacature voor de functie van advocaat(-stagiair(e)) perfect voor jou!

Klinkt goed toch?

Bij jouw advocaten zijn we op zoek naar een getalenteerde advocaat of gevorderde advocaat(-stagiair(e)) om ons team te komen versterken. In deze rol krijg je de kans om nauw samen te werken met ervaren advocaten en jezelf verder te ontwikkelen. Het volgen van een specialisatieopleiding behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig naar hoe een dag bij ons eruit ziet? Ga voor een impressie naar onze werken bij pagina. 

Wat bieden wij jou?

Bij ons draait het om meer dan alleen het behalen van resultaten. We vinden het belangrijk om dichtbij onze cliënten te staan en hen op een persoonlijke manier te begeleiden. Wij verliezen het menselijk aspect dan ook niet uit het oog. 

Bij ons werk je als advocaat in informele, maar professionele werkomgeving. Wij denken graat out of the box en bieden je dus de mogelijkheid om zaken op een originele en creatieve manier aan te vliegen. Bij jouw advocaten weten wij ook dat niet alleen het salaris belangrijk is (dat dik ik orde is), maar dat jij ook andere arbeidsvoorwaarden belangrijk vindt. 

Dit zijn wij.

Opgericht in 2019 door Luc Delahaye en Thomas Devens. Twee jonge, maar ervaren advocaten die hun strepen inmiddels hebben verdiend. Ons team bestaat uit een combinatie van advocaten en juristen, zowel in loondienst als zelfstandig, met een ruime ervaring in de advocatuur en daarbuiten. Wij staan zowel ondernemers (+/- 75%) als particulieren (+/- 25%) bij. Sinds 2021 werken we samen met advocatenkantoor HIMMELREITHER in Keulen (Duitsland) om ook grensoverschrijdende vragen daadkrachtig aan te kunnen pakken.

Heb jij ons DNA?

Heb je minimaal twee jaar ervaring als advocaat of advocaat(-stagiair(e))? En heb je affiniteit met arbeidsrecht en daarnaast IE-recht, ondernemingsrecht of contractenrecht? Mooi! Maar het belangrijkste is dat je bij onze werkwijze en cultuur past. De rest leren wij je wel. 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons DNA deelt. Bij ons draait het om formeel zijn waar het moet, maar informeel waar het kan. We zoeken iemand die ambitieus, leergierig en spontaan is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met het civiele recht (met de nadruk op het ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht of huurrecht). Je bent proactief en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Verder ben je een leuke collega met een gezonde dosis humor en zelfspot en ga je met ons tot het gaatje!

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde masteropleiding in de rechten;
  • Je hebt de advocaten opleiding afgerond of zit minimaal in het tweede jaar van jouw stage;
  • Je hebt uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Je bent gedreven, leergierig en bereid om hard te werken om je doelen te bereiken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed samenwerken in een team, maar kunt ook zelfstandig werken wanneer dat nodig is.
  • Je hebt affiniteit met verschillende rechtsgebieden en bent bereid om je kennis op verschillende juridische terreinen uit te breiden.
  • Je bent bereid is te werken op zowel ons kantoor in Maastricht als in Eindhoven, waarbij de nadruk op één van deze twee locaties kan liggen, afhankelijk van jouw woonplaats

Verder praten?

Formeel als het moet, informeel waar het kan. Een tikkeltje eigenwijs, maar altijd dichtbij. Dat is ons DNA. Herken jij je daarin en wil je graag verder praten? Stuur je CV en een korte motivatie naar welkom@jouw-advocaten.nl. Tot snel!

Juridisch advies nodig?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze advocaten staan jou graag te woord.

Afspraak maken

Luc Delahaye
Advocaat

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

27 oktober 2023 | nieuws | door: 1

Vacature: Advocaat

Ben jij die ambitieuze advocaat die het net even iets anders wil doen? Heb je een scherp juridisch inzicht en wil jij je verder ontwikkelen bij een kantoor dat net een stapje verder gaat? Dan is onze vacature voor de functie van advocaat perfect voor jou!

Lees meer
Bekijk alle artikelen
Bel ons nu