Maak kennis met… Roos van den Berkmortel

10 januari 2022 | nieuws

Per 1 december 2021 maakt advocaat Roos van den Berkmortel deel uit van ons team. Roos is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, privacyrecht en contractenrecht. Zij zal met name onze cliënten in de regio Eindhoven bijstaan. Meer weten over Roos? Aan de hand van drie korte vragen stelt zij zich voor.

Wie is Roos in een notendop?

Ik ben Roos, 28 jaar en woon in Eindhoven. Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens de rechtenstudie heb ik bij verschillende advocatenkantoren een kijkje in de keuken gekregen. Bij een van deze kantoren heb ik uiteindelijk 4,5 jaar gewerkt en de nodige ervaring op gedaan, eerst als jurist en vanaf 2019 als advocaat.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik haal energie uit het ondernemen van dingen met vrienden en familie. Je maakt me blij met een lange strandwandeling of een fanatieke spelletjesavond.

Waarom heb je gekozen voor een beroep als advocaat?

Eigenlijk ben ik een beetje in de advocatuur gerold. Waar een ander misschien schrikt van de kleine lettertjes, trekt mij dit juist aan. Na gestart te zijn met de opleiding, voelde het meteen goed en natuurlijk. Ook mijn eerste weken bij uw advocaten zijn goed bevallen. Iedereen van het team is erg betrokken en enthousiast over zijn/haar vak. Dat werkt enorm motiverend.

Hoe zou jij je werkwijze omschrijven?

Ik doe er alles aan om een zaak tot een goed einde te brengen. Dat doe ik met een breed perspectief en met oog voor beide partijen. De juridische mogelijkheden weeg ik zorgvuldig tegen elkaar af en ik ben steeds transparant over de kosten en kansen. Zo hoop ik samen met de cliënt tot de meest optimale oplossing te komen.

Juridisch advies nodig?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze advocaten staan jou graag te woord.

Afspraak maken

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Bel ons nu