NOW: samengevat

05 april 2020 | nieuws

Juridisch advies nodig?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze advocaten staan jou graag te woord.

Afspraak maken

Leg jouw vragen
vrijblijvend aan ons voor

Elke situatie is uniek, zeker nu in deze tijd. Daarom stellen wij jou in de gelegenheid om je prangende vragen rondom dit thema vrijblijvend aan ons voor te leggen. Indien dit nodig is maken we samen desgewenst verdere afspraken.


Neem vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde artikelen

07 juni 2023 | nieuws | door: 1

10 redenen waarom jij bij jouw advocaten aan de slag wilt gaan

Hoewel er momenteel veel banen beschikbaar zijn, is het belangrijk je af te vragen of deze banen ook bij het soort kantoren zijn waar jij wilt werken. Zijn dat de kantoren die jou hetzelfde kunnen bieden als wij jou kunnen bieden? Wij denken van niet! Daarom geven we jou 10 redenen waarom wij denken dat jij bij jouw advocaten aan de slag wilt gaan.

Lees meer
22 oktober 2020 | nieuws | door: 1

Rijdt het CBR nu zelf te hard?

Onlangs werden wij benaderd door het vakblad voor de rijschoolbranche Rijschool Pro met een vraag over de (nieuw) ingevoerde maatregelen door het Centraal Bureau voor Rijvaardigheid (CBR). Het CBR heeft recentelijk besloten dat het verplicht is om mondkapjes te dragen tijdens niet alleen het rijexamen, maar ook (zelfs) tijdens de daaraan voorafgaande rijlessen. Aan ons de vraag of dergelijke verplichtingen juridisch toelaatbaar zijn.

Lees meer
Bekijk alle artikelen
Bel ons nu